Korte inleiding tot transparant holografisch LED -scherm

2023-05-23 12:00:10 6

transparant holografisch scherm is eennieuwe technologie die wordt gebruikt om afbeeldingen en tekst weer te geven. Het verschilt van gewone schermen en displays in die zin dat het afbeeldingen en tekst op een transparant scherm weergeeft met een zichtbare transparantie van meer dan 90%, zodat andere objecten erachter kunnen worden gezien, om ruimtelijke coördinatie en integriteit te handhaven. Het kan 2D -afbeeldingen weergeven, evenals 3D -animaties, en kan afbeeldingen over lange afstanden uitzenden, met behulp vannatuurlijk licht.

transparante holografische schermen worden mogelijk gemaakt door een techniek genaamd"holografische mapping", die 3D Afbeeldingen in 2D -afbeeldingen en weergeven op een 2D -oppervlak, met behulp van LED's om een ​​hoge resolutie te bereiken. 

a transparant holografisch scherm heeft veel voordelen. Ten eerste heeft het zo'n hoge transparantie dat het voelt alsof er geen scherm is, en het heeft ook een hoge kleurnauwkeurigheid en hoge resolutie voor allerlei complexe toepassingen. Bovendien kan het de achtergrond, mensen en objecten verenigen, zodat hetnatuurlijker lijkt in de algehele omgeving, wat ook een groot verschil is met gewone monitoren. 

due Boven voordelen worden transparante holografische schermen steeds populairder, die kunnen worden gebruikt in educatieve, openbare weergave, entertainment en commerciële toepassingen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om 3D -afbeeldingen en afbeeldingen weer te geven, mensen te ondersteunen om door informatie te bladeren en hen te helpen concepten beter te begrijpen; Kan ook worden gebruikt voor advertentieweergave, tentoonstellingshiften, enzovoort. 

Entertainment, financiën, onderwijs, medische en andere gebieden, om gebruikers en consumenten waardevolle inhoud te bieden. In de toekomst zullen transparante holografische schermen steeds populairder worden en worden gebruikt in een groot aantal applicatiescenario's, waardoor een gelukkiger consumptie -ervaring voor consumenten over de hele wereld biedt. onderzoeknaar ons!

creativeinnovative#inspiration#3dholografische#led screenn###